Treasure Hunt

MindHub Ruse организира едно уникално събитие за децата на гр. Русе – Treasure Hunt. Този петък центърът на града ще се превърне в арена на загадките, където всички деца между 6 и 11 години ще могат да участват напълно безплатно. Децата ще получават следи и ще търсят коя е следващата локация, на която е скрита и следващата им следа.

За да се справят по-лесно, малчуганите ще работят по двойки. Всяко дете може да дойде с другарче, с което желае да участва. Приемат се и индивидуални участници, които организаторите, ще обединят в двойки.

Събитието ще се проведе в пешеходната част на града, така че децата да могат смело да обикалят и търсят за улики. Treasure Hunt-a ще започне този петък, 19.060.2020 г. от 17:00 на центъра на града, пред Съдебната палата.

Препоръчително е децата да дойдат на посоченото място за регистрация поне 15 минути по-рано. А децата от най-бързата двойка в състезанието ще спечелят по един ваучер за лятната академия по програмиране MindHub Ruse Summer Camp на стойност 220лв.