Русе отново избухва в дъга от музика и цветове

Младежката инициатива „Музика и цветове“ ще се проведе за четвърти път в Русе. Едно от най-чаканите младежки събития тази година е на 28 юни, от 19:00 часа в парка на Младежта, алея Перистери. Носители на идеята за младежката инициатива – „Музика и цветове“ са група млади хора, членове на Младежкия парламент в Русе, към Общински младежки дом. В това нестандартно музикално събитие отново ще се проведе уъркшоп, в който безвреден органичен цветен прах се разпръсква във въздуха от участниците, създавайки феерия от цветове. По време на събитието за доброто настроение на участниците ще се погрижи DJ Venci. Организаторите на инициативата тази година са подготвили и още една цветна изненада за младите хора.

Всички участници трябва да  попълнят декларации, че са съгласни да бъдат напръскани с цветен прах. Декларациите са достъпни във фейсбук страницата на събитието – https://www.facebook.com/events/1419575954852262/, а за тези, които не успеят да ги разпечатат и попълнят вкъщи, ще имат възможност да го направят на място на пропусквателните пунктове. За всички участници организаторите са подготвили цветни прахчета, които ще бъдат раздавани на пропусквателните пунктове срещу представени подписани декларации. Организаторите се обръщат с молба към всички участници да запазят прахчетата си за разпръскване с тях след като диджеят подаде специален сигнал за това.

Младежката инициатива „Музика и цветове“ е част от проект „Има значение кой си“ и се изпълнява с финансовата подкрепа на Национална програма за младежта (2016-2020), Министерство на младежта и спорта по договор 25-00-19/03.06.2019г., както и с финансовата подкрепа на Община Русе по програма „Култура“.

Съорганизатори са Общински Младежки дом Русе, Сдружение „Вдъхновение“, Община Русе, ОУ “Отец Паисий” Русе, Фондация „Русе-град на свободния дух“.