Младежки Дом – Русе, поздрави с два празнични коледни концерта гражданите на Русе

Младежите и децата от различните клубове на Младежки Дом подготвиха и изпълниха два празнични концерта специално за Коледа, с които да поздравят съграждани, гости и родители .

На 14 декември, в Голяма зала на Доходно здание, те представиха богата коледна програма от различните клубове на обучение които посещават, която включваше  песни,  балет, стихове, народни танци, бойни изкуства. Концертът премина сред много празнично настроение и пред пълен салон. Освен прекрасните талантливи  изпълнения, младежите от Младежки парламент се бяха постарали  гостите да бъдат посрещнати добре и настанени в залата, като всеки получи и специално направен от тях, новогодишен късмет.

Вторият концерт Младежки дом представи на 16 декември в МОЛ Русе, където участваха и най малките възрастови групи, както и други които не се представиха в Доходно здание. Така русенци имаха възможност да присъстват на концертите и да се заредят с много празнично настроение.

В концертите  участие взеха Танцово студио „Импулс“, Мажоретен състав „Екстрийм“, Вокална група „Приста“, Фолклорно студио „Зора“, Младежки парламент, Клубът по УШУ и хор „Св. Георги Победоносец“. За своята дейност Младежки дом получи поздравителен адрес от кмета на града ни, който бе донесен за случая от Младежки Дядо Коледа и много Снежанки.

Коледните концерти на Общински Младежки Дом в Доходно здание и в Мол Русе, се превърнаха в един споделен празник, пълен с радост и вдъхновение за всички.