Кметът Пламен Стоилов поздрави художника Николай Караджов по повод откриването на изложбата му

На 11.02.2019 г., във фоайето на Доходно здание, се състоя откриването на изложба живопис на художника Николай Караджов, която е част от Арт салон “Любов и вино”, организиран от Община Русе и ОП „Русе Арт“.

Кметът на Община Русе г-н Пламен Стоилов разгледа изложбата и лично поздрави художника, като му връчи поздравителен адрес. „Русенци трябва да се гордеят с Николай Караджов. Щастлив съм да обявя, че през тази година заедно ще възстановим изложбата на Северо-българските художници“, заяви г-н Стоилов и благодари на всички присъстващи, уважили таланта на Николай Караджов.

Хубави думи по време на откриването на изложбата прозвучаха и от художничката Еслица Попова. А Николай Караджов от своя страна благодари на всички за отношението и пожела успех на всички присъстващи, защото „успехът прави човека по-добър“.

През годините усилията на Николай Караджов са насочени към изграждането на своя система от пластични принципи, която следва в творческия процес. Творбите му са изключително разпознаваеми, както и неговият собствен стил.

Изложбата ще продължи до 18-ти февруари и е с вход – свободен.