Изложба, посветена на Световния ден на водата, ще бъде открита на 22-ри март

На 15 март приключи крайният срок за изпращане на творбите за Международния конкурс за рисунка и фотография, посветен на Световния ден на водата – 22 март, на тема „Вода и природа”. Компетентно жури във всяка от категориите оцени творбите. Интересът и участието тази година надминаха очакванията на организаторите.

 Повече подробности за участниците и творбите, ще се дадат на официалната церемония по награждаването. Организаторите на конкурса – Общински младежки дом – Русе, ВиК ООД Русе и Община Русе канят всички участници, приятели и граждани на откриването на изложбата с най-добрите селектирани творби от конкурса и награждаване на отличените участници. То ще се състои на 22-ри март на третия етаж в Mall Rousse от 18 ч.

За доброто настроение ще се погрижат балет „Импулс”, Вокална група „Приста“ ‚Фолклорно танцово студио „Зора” и мажоретен състав „Екстрийм“ към Общински младежки дом Русе.

Резултатите от класирането ще бъдат обявени на 22.03.2018 г. в сайта на Младежки дом – www.yc-ruse.org, сайта на МИКЦ Русе www.ruse-mikc.info както и на фейсбук профила на Младежки дом, след приключване на официалната част по награждаването. Изложбата на творбите ще остане на разположение на посетителите на най-големия търговски център на града до края на месец март.